Προσιτή πολυτέλειαΟι κάλτσες ΠΟΥΡΝΑΡΑ κατασκευάζονται με τα πιο ποιοτικά, 100% φυσικά υλικά από προηγμένης τεχνολογίας πλεκτομηχανές και βάσει των πιο σύγχρονων προτύπων παραγωγής.

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ:

Η κορυφαία ποιότητα ΠΟΥΡΝΑΡΑ που τόσα χρόνια ‘κακομαθαίνει’ τα πόδια σας, είναι αποτέλεσμα της χρήσης των πιο εξαίρετων 100% φυσικών πρώτων υλών:

1.Βαμβάκι-Cotton / Βαμβάκι μερσεριζέ - Mercerized Cotton (Filoscozia)

Α) Βαμβάκι - Cotton : Φυτική ίνα που χαρακτηρίζεται για την απαλότητα και την απορροφητικότητα της και χρησιμοποιείται στην ένδυση από το 3.000 π.Χ. Με την ίνα αυτή πλέκονται κυρίως αθλητικές κάλτσες .

B) Αιγυπτιακό βαμβάκι μερσεριζέ - Egyptian Mercerized Cotton (www.Filoscozia.it: βαμβακερό νήμα μακρύϊνο, ανώτερης ποιότητας που παράγεται αποκλειστικά από βαμβάκι Αιγύπτου, στριμμένο, δίκλωνο, καψαλισμένο, γυαλιστερό και μεγάλης αντοχής.

Οι βαμβακερές ίνες είναι αναμφισβήτητα οι πιο υγιεινές ίνες παγκοσμίως και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους καταναλωτές. Βάφονται δύσκολα διότι είναι φυτικές και είναι ευαίσθητες στον ιδρώτα σε συνδυασμό με την τριβή .


2. Μαλλί - Wool

Οι μάλλινες ίνες είναι το απαλό, σγουρό τρίχωμα του προβάτου που γνέθεται και γίνεται νήμα. Η οικογένεια των ΜΑΛΛΙΩΝ περιλαμβάνει επίσης:

 

Α) LAMBS WOOL (πρόβειο μαλλί): Η πρώτη σοδειά μαλλιού από πρόβατο ηλικίας μέχρι επτά μηνών. Έχει απαλή γυαλιστερή αίσθηση.

Β) MERINO: Ισπανικό μάλλινο νήμα. Είναι μαλακό και άριστης ποιότητας .

Γ) CASHMERE: Το πιο πολυτελές απαλό και ακριβό νήμα που παράγεται αποκλειστικά και μόνο από το τρίχωμα της κατσίκας του Κασμίρ.

Οι μάλλινες ίνες είναι ζεστές, αρκετά ελαστικές ,έχουν άριστες μονωτικές ιδιότητες και η βαφή τους έχει μεγάλη αντοχή στην υγρή τριβή .


3. Ζωϊκό μετάξι - Natural Silk

Η πολυτελής φυσική ίνα που παράγεται από μεταξοσκώληκες. Χαρακτηρίζεται από μεγάλη λάμψη, απαλότητα, μεγάλη ελαστικότητα και θερμικές ιδιότητες .


4. Nylon ή Polyamide

Τεχνητή ίνα που παράγεται από άνθρακα, νερό και αέρα. Το Nylon βάφεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Πλένεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα. Έχει εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα στην τριβή. Εκτός από τις κάλτσες (πλεγμένες από 100% Nylon ) χρησιμοποιείται και ως ενίσχυση στο εσωτερικό της φτέρνας και της μύτης εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη αντοχή στη χρήση των καλτσών που χρησιμοποιούμε.


5. Rayon

Τεχνητή ίνα που παράγεται από σελλουλόζη είναι απαλή και γυαλιστερή έχει υψηλή απορροφητικότητα.


6. Ακρυλικό - Acrylic

Τεχνητή ίνα που γνέθεται για να πάρει την μορφή νήματος. Έχει μεγάλη ελαστικότητα, απαλότητα και χρησιμοποιείται κυρίως στις γυναικείες κάλτσες. Βάφεται εύκολα σε άπειρες αποχρώσεις.


7. Πολυέστερ - Polyester

Τεχνητή ίνα που παράγεται από πολυμερή. Το Polyester προσφέρει άριστη ανθεκτικότητα και διατήρηση σχήματος. Βάφεται και στεγνώνει γρήγορα.


8. Λύκρα - Lycra

Ελαστικό νήμα μεγάλης αντοχής (στο πλύσιμο και στον ήλιο) που ενσωματώνεται στο επάνω μέρος της κάλτσας.


Βρείτε μας στο χάρτη

Σημεία Πώλησης

Βρείτε μας στο χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γραμμή επικοινωνίας χωρίς χρέωση : 800 11 78 78 78

Επικοινωνήστε μαζί μας

Newsletter

Σύστησέ μας

στους φίλους σου!